Депутатът Атанас Зафиров попиля Ненчев: Ако бях военен министър, щях да се обеся на портала на поделението в Кабиле! (ВИДЕО)

Депутатът Атанас Зафиров попиля Ненчев: Ако бях военен министър, щях да се обеся на портала на поделението в Кабиле! (ВИДЕО)
„Ако бях военен министър, щях да се обеся на портала пред поделението в Кабиле!“. Това написа в профила си депутатът от „БСП Лява България“ Атанас Зафиров, информира epicenter.bg. Поводът е разпространената информация, че „ловецът на мигранти“ Динко Вълев от Ямбол е дарил на поделението в Кабиле двигател и джанти, с които да поправят автобуса им, с който военните се придвижват до границата, за да я охраняват. Частите за ремонта са взети от автоморга.

Клипът на телевизия Ера, която разпространи новината, се нарича „По Коледа стават чудеса“…

Ето и съобщението на Атанас Зафиров във Фейсбук:

Гледам клип на ямболската телевизия Ера. Гледам и не вярвам на очите си : майор от българската армия, поделение 54 100 – Кабиле, казва буквалното следното:

”Като малките деца започнахме да вярваме в чудеса, благодарение на господин Вълев (Динко Вълев – да, същия герой), който безвъзмездно направи едно дарение към българската армия”.

Вълев дарил от автоморгата… двигател и джанти за автобус, който бил развален от месец и военните нямало с какво да се придвижват до границата, и не можели да изпълняват и другите си мисии !?! Чудото станало, докато военните обикаляли по автоморгите (!?) да търсят части.

И майорът докладвал на командира на бригадата, че това е единствения човек, който е патриот в Ямбол ! И до него г-н Вълев по анцуг, с ръце в джобовете и тарикатска усмивка !

И другото не ми се разказва – срам ме е !

Бедна ми, бедна българска армийо !

Бедни ми майоре, повярвал на стари години в чудеса !

Бедна България, дето чака г-н Вълев да ни спасява войската !

Господ да ни е на помощ !

Ако бях министър на отбраната, щях да се обеся на портала пред поделението в Кабиле !
Източник: blitz.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!