Депутатът от „БСП за България“ Елена Йончева показа снимка в ефира

Депутатът от „БСП за България“ Елена Йончева показа снимка в ефира на bTV, на която мигранти прескачат оградата по границата ни с Турция с помощта на стълба.

„Те са се снимали с цел да рекламират българската ограда колко лесно се минава. Това е снимка, която циркулира в Турция“, коментира Йончева.

Тя твърди, че снимката е направена от самите бежанци.

„Самата ограда е направена неефективно и тя не извършва своята функция. След като оградата е от национално значение, тя трябва да бъде по-стабилна”, добави Йончева.

Депутатът от „БСП за България“ твърди още, че в ДАНС и МВР знаят за съществуването на престъпни групи за трафик на бежанци.

„Може би още ги проучват, може би ще ги ударят всеки момент, може би са ги оставили с някаква цел, но това го знае целия регион“, коментира още Елена Йончева.

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

Мигрантски натиск

Приемам този закон като насочен срещу всички журналисти, които имат намерение да правят разследване. Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV народният представител от #БСПзаБългария Elena Yoncheva по повод вчерашното решение на правителството да включи в списъка на стратегическите обекти от значение за националната сигурност и оградата по българско-турската граница.В момента управляващите се опитват да затворят устата на журналисти и депутати, които дават информация за проблемите по границата. Създавайки условия истината за това какво се случва на границата да не излиза наяве, управляващите създават заплаха за националната сигурност, добави тя. Не знам защо Валери Симеонов реагира толкова болезнено на информацията за проблемите с оградата.Той ли я е строил? Аз не знам, нямам такава информация, каза още Елена Йончева.

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в 19 октомври 2017 г.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!