Драгомир Стойнев за номинацията на Елена Йончева: Вслушахме се в гласа на структурите на партията

Драгомир Стойнев за номинацията на Елена Йончева: Вслушахме се в гласа на структурите на партията
„Ръководството на партията предлага на Националния съвет на БСП Елена Йончева да бъде водач на листата ни за евроизборите.

Ние уважаваме мението на нашите структури и се вслушваме в тях – от 293 организации, тя е номинирана в 266″. Това заяви пред Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ и член на ИБ на БСП Драгомир Стойнев.

„Елена е олицетворение на борбата за справедливост, човек който не се страхува да казва истината“, каза той и даде като примери оповестената от нея информация за начина на управление на много общини в страната, за начина на изграждане на оградата по границата ни с Турция, за некачественото строителство на инфраструктура. „Искаме тя да е в Европейския парламент, за да продължи битката си за справедливост и там“, подчерта той.

Драгомир Стойнев изтъкна, че БСП има желание да разшири членската си маса, да привлече нови симпатизанти и гласоподаватели, за да може да спечели европейските избори, а от там и голямата си цел – победа на парламентарните избори. „За всички е ясно, че ще има предсрочни парламентарни избори. Въпрос е на време“, категоричен бе той.

Драгомир Стойнев заяви, че за всяка партия е богатство в листата си да има личности като Сергей Станишев, Деница Златева,  проф. Иво Христов и проф Румен Гечев, Петър Курумбашев и Момчил Неков, които също са получили много номинации. „Дано и другите партии имат такива личности. Убеден съм че след две седмици тези хора ще намерят място и в листата за еврозборите. С тях ще направим добър отбор, който да спечели европейските избори и да защитава интересите на българските граждани в Европа“, заключи Драгомир Стойнев.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!