Драгомир Стойнев: Има два паралелни свята – на управляващите, и на гражданите

Драгомир Стойнев: Има два паралелни свята – на управляващите, и на гражданите


Драгомир Стойнев:
БСП е единственият стабилен политически фактор, който някой отвътре се опитва да дестабилизира“, казо още Драгомир Стойнев. По думите му управляващите са се почувствали недосегаеми, а хората вече трудно плащат сметките си.
Живеем в два паралелни свята – на управляващите, където има икономически растеж и нарастващи заплати, и на гражданите, които трудно плащат сметките си. Това обяви в предаването „Тази сутрин” Драгомир Стойнев от БСП относно протестите от уикенда в цялата страна.

По думите му управляващите са се почувствали недосегаеми.

Относно пленума на БСП, на който имаше остра конфронтация между лагерите в столетницата, той коментира, че най-важното е единодушното приемане на алтернативните бюджетни политики.

За скандала около главния редактор на официоза на БСП – в. „Дума”, Стойнев каза, че назначеният наскоро за гл. редактор Йордан Мичев е подал оставка и на поста се връща избраният преди 10 години Ивелин Николов. Предстои и конкурс за поста.

„Вътрешната опозиция има ярки представители като Румен Овчаров, Георги Пирински, Атанас Мерджанов и Георги Пирински. Те имат право на своя позиция и да не са съгласни с ръководството на партията. БСП е единственият стабилен политически фактор, който някой отвътре се опитва да дестабилизира“, казо още Драгомир Стойнев.

„Тиражът на в. „Дума“ се подобрява“. Йордан Мичев остава заместник главен редактор на Ивелин Николов.
В БСП има богати хора, сами да кажат, дали са олигарси. Ние сме заявили ясно и категорично, че трябва да има предсрочни избори. Няма да се регистрираме в парламента, докато Валери Симеонов не си подаде оставката“, каза още Стойнев.

По думите му, президентът Румен Радев не говори от името на „столетницата“, а имал свой стил.
Червеният депутат също е съгласен с държавния глава, че преходът е бил неуспешен.
Източник: epicenter.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!