Драгомир Стойнев: Искаме оставката на министър Горанов

Драгомир Стойнев: Искаме оставката на министър Горанов
ПГ на БСП за България се връща утре в пленарна зала

„Ще искаме оставката на финансовия министър Владислав Горанов за неправомерно изхарчени средства“.

Това заяви зам. -председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев пред журналисти след заседание на групата. Той подчерта, че има огромно напрежение в българското общество, породено от неправомерното харчене на държавни средства при разпределяне на партийните субсидии.

„Смятаме да търсим отговорност на министър Горанов, защото това е изцяло по негова вина. Отговорност се търси с искане на оставка“, заяви той. По думите му левицата е готова да върне средствата, които се оказват надвзети.

Стойнев припомни, че Националният съвет на БСП е взел решение за връщане на ПГ на левицата в парламента. „Днес имахме заседание на групата, за да обсъдим следващите ни действия.

Взехме решение от днес народните представители да влязат в парламентарните комисии и да се включат в работата на българския парламент, а от утре и в пленарна зала да участваме в заседанието на Народното събрание“, заключи Драгомир Стойнев.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!