Едно заветно цвете и за истинските мъже+ВИДЕО

Едно заветно цвете и за истинските мъже+ВИДЕО

Булпресс / +снимки +ВИДЕО
Заветното цвете и за истинските мъже с Мария Владимировна Захарова, МИД РФ и Борис Анзов от „Медиа Мост България“ на 15.03.2018г.
Въпроси свързани с интервюто на госпожа Захарова от 08.03.2018г. «Подробнее на ТАСС:
http://tass.ru/obschestvo/5017130»

– Въпрос свързан с Вашето интервю от 08.03.2018 г. от Български гражданин г-н Кирил Коев – „Може ли да си забравите телефона в Москва и да дойдете на почивка в България за 1-2 седмици“?

– Аз ще посетя България, защото Вашата покана към мен е искрена за разлика от тази на руския външен министър Сергей Лавров (който нямаше отправена покана по случай 3 Март като ние от „Медия Мост България“ за това алармирахме)
Захарова каза още, че помни за поканата за което благодари.

Мария Захарова обича цветя и често споделя снимки на букети със свой абонати в социалните мрежи.

Официалният представител на руския МИД получава множество цветя по-време на празници, седмични брифинги и командировки.
Самата дипломатка признава, че в живота си е получавала огромен брой различни цветя.

Изпращани от най-далечни страни, дори под формата на хербарии, когато физически не се получава. Имала е случай на цветя отгледани собственоръчно, и какви ли не още – припомня си тя. Обаче имало едно цвете, което Захарова още никога не е държал в ръцете си – еделвайс. „Аз съм чела за него много, защото той се смята за цвете, родено през декември, (Мария Владимировна Захарова е родена на 24 декември 1975 г.) той расте в планините. Никога не съм го виждала на живо и държала в ръце“, – споделя Мария Владимирова в интервю на руската агенция Тасс.ру.
Българският кореспондент в Москва на „Медиа Мост България“ Борис Анзов на днешния брифинг сбъдна мечтата на руската говорителка като я зарадва с български еделвайс от Пирин планина, от гр. Добринище.

Относно истинските мъже Борис Анзов подчерта, че преди 140 години истинските мъже са се били на Шипка и в памет на тези, който не са се завърнали при своите майки в Русия, останали завинаги в България ние от „Медиа Мост България“ и Булпресс Ви подаряваме този еделвайс.
От Москва, Русия за Булпресс и „Медиа Мост България“ предаде Борис Анзов!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!