Елена Йончева: На 26 май сваляме криминалната диктатура

Елена Йончева: На 26 май сваляме криминалната диктатура
„Промените, които ще настъпят в България, трябва да докоснат всеки българин. Ние ще го направим, уверявам ви.

Ще победим, защото бандата на Бойко Борисов се разпада, защото всички виждат, че тя е машина за грабеж. Това се вижда от Брюксел, Берлин, Лондон и Париж. Този грабеж ражда бедност и евроскептицизъм. 40 процента от българите живеят на прага на бедността и социалното изключване. Ние ще променим тази система”. Това заяви водачът на листата на „БСП за България” за евроизборите Елена Йончева в Плевен.

По думите ѝ БСП води тежка битка срещу тези, които сами се наричат шайка. „В Европа също ще бъде трудна битка – там ще успеем да осъществим програмата ни, за да бъдат стандартите в България сравними с тези в останалата част от Европейския съюз”, каза още Йончева. Тя изтъкна, че левицата ще осъществи програмите „Младежка гаранция” и „Еразъм плюс” – не само за студенти, но и за ученици. „На 26 май сваляме криминалната диктатура”, категорична беше тя.

Крум Зарков: България ще живее – на 26 май гласувайте, за да живеем и ние в България

„Гласувайте, защото отваряте път към светла ера и слагате край на този модел”, това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Крум Зарков. Той призова хората да помислят какво ще се случи, ако ГЕРБ победят, а по неговото мнение те ще интерпретират тази победа като амнистия за всичко, направено досега, и като празен чек за следващите години. „Искахме да не изпращаме нашите роднини в Европа, а тя да дойде в България. България ще живее. На 26 май гласувайте, за да живеем и ние в България”, призова социалистът.

Иво Христов: Няма по-голяма подигравка от това – на 24 май да празнуваме просветата и науката, а на 26 май да допуснем невежеството да победи

„Обикаляхме цяла България – българите разбират, че само със солидарни усилия може да решим проблемите си. Няма по-голяма подигравка от това – на 24 май да празнуваме просветата и науката, а на 26 май да допуснем невежеството да победи”. Това каза кандидатът за евродепутат от листата на „БСП за България” Иво Христов.

Кандидатът за евродепутат Румен Гечев изтъкна, че управляващите са отбелязали пълен провал за 10 години. „Нашият отбор е силен. Ние имаме нужда от патриоти – от хора, които имат аргументи, за да защитят националния интерес и за да променим Европа”, коментира още той.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!