Ирена Анастасова: Сделките между ДПС и ГЕРБ са много и са явни

Ирена Анастасова: Сделките между ДПС и ГЕРБ са много и са явни
„Сделките между ДПС и ГЕРБ са много и са явни”, това заяви секретарят на ПГ на „БСП за България” Ирена Анастасова в сутрешния блок на БСТВ.

По думите й по време на обсъжданията на промените в Изборния кодекс, Цветанов е ходил в стаята на ДПС.

„Виждаме го и го заявяваме, но хората не винаги ни вярват. Ето, че след излизането ни от зала, тази сдека лъсна и тя вече е абсолютно видима и за тези, които не са в парламента”, заяви депутатът по повод предстоящото опрощаване на дълговете на мюфтийството.

„На Конслутативния съвет при президента има договорка да се подпомогнат всички легално регистрирани религии със средства за заплати за свещенослужителите.

Тези средства за мюфтийството не се отпускат за заплати, а са за неплатени данци. Следователно – другите вероизпедания са си плащали данъците, докато мюфтийството – не е”, отбеляза Ирена Анастасова.

„Допускам, че ГЕРБ ще остане в парламента, докато ДПС реши. Допускам също,че ДПС ще използва тази позиция, за да прокара едни или други свои предложения, които във времето досега не са могли да бъдат изпълнени”, прогнозира народният представител.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!