Калоян Паргов: Не мога да давам оценки на професионалист от състава на МВР (ВИДЕО)

Калоян Паргов: Не мога да давам оценки на професионалист от състава на МВР (ВИДЕО)

Калоян Паргов
БСП търси нов модел за управление на държавата, каза лидерът на БСП-София +ВИДЕО !
Всички тръгнахме да търсим причината за отказа на Президента да подпише указа. Не виждам нищо конспиративно, просто трябва да се спазват правилата. Чух и тезата, че има някакво съглашателство между Дондуков 1и 2, заради указа и Младенов, а всъщност ситуацията е много по-тривиално, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов”, лидерът на БСП-София, Калоян Паргов.

Ако някой в народното събрание уточни какъв е смисъла на посещението на ООН ще осмислим присъствието на премиера. Чух и за предстояща среща с Тръмп. Трябва да се обсъдят въпросите и целите на тези срещи. Също така трябва и всички да знаем за резултатите. , категоричен беше той.

Не мога да давам оценки на професионалист от състава на МВР. Не се чувствам компетентен да казвам каква работа върши Младен Маринов. Когато стане министър вече ще има друга роля. Това, че си професионалист не значи, че ще бъдеш добър политически лидер. Не бихме подкрепили промените, защото ние не сме подкрепили правителството като цяло , заяви Паргов.

Очевидно е, че когато президента каза, че няма нужда от предсрочни избори е бил прав. Аз заставам зад неговото мнение. Предсрочни избори се случват когато скимне на премиера. Ние вече 127 години съществуваме и сме готови да се борим за доверието на хората. Ако се налага да има предсрочни избори, БСП е готова за това. Нашата цел като партия е да убедим хората, че е добре да управляваме. Има какво да се желае още. Приемам за позитивно изказването на Румен Радев , каза още лидерът на БСП-София.

БСП търси нов модел за управление на държавата. Не бих давал и разум на президента. Предстои да видим как ще се развият нещата в парламента следващата седмица. , каза Паргов.

Тримата министри ги сполетя по случайност една съдба, която беше удобно за Борисов да направи смяна в правителството. За нещастие повода беше трагичен, но трябва да се запитаме дали едни оставки могат да отпушат проблеми и да се намери виновен. Който и да е министър ако работи по този начин ще се стигне до същата ситуация, категоричн беше той.

Източник: kanal3.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!