Кампания „3хДА“ в подкрепа на референдумът на Слави Трифонов !

Кампания „3хДА“ в подкрепа на референдумът на Слави Трифонов !

Движение „Модерна България“ с кампания в подкрепа на трите въпроса в „референдума на Слави Трифонов”!

Започна кампания „3хДА“ и с тези три въпроса могат да променят политическото статукво в страната като орязването на партийните субсидии, въвеждането на мажоритарна система в два тура и на задължително гласуване.

Активисти на движение „Модерна България“ започват и събирането на необходимата подкрепа от поне 2500 гласоподаватели за регистрация в Централната избирателна комисия.

В София мобилни групи ще събират подписи в пешеходната зона на бул. „Витоша“, в района на „Кооперативния пазар“ в „Люлин“ и пазарите в ж.к. „Дружба“ и ж.к. „Младост“, а регионалните представители на движението ще организират подписка в Пловдив, Сливен, Враца, Монтана, Видин, Плевен, Благоевград и др.

Потърсете активистите на „Модерна България“ и подкрепете референдумът! Време е всеки от нас да участва в демократичните процеси у нас !

Време е да изхвърлим боклука от властта ! Време е за пряка демокрация, защото Вашата подкрепа е важна за нас, тя е за всички Вас !

 

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!