Компасът на егоизмът

Компасът на егоизмът


Компасът на егоизмът и егоцентризмът като модел в управлението на страната ни! И така какво се случи? Всички, които някога казваха „който не скача е червен” по митинги и протести, днес едвам свързват двата края ! Всички, които бяха обвинявани, че са комунисти и червени бабички и те едвам свързват дата края !

И така какво се случи ? Личният ни егоизъм се превърна в препъни камъка в развитието на това демократично общество и тази Демокрация мутира в див Капитализъм и всяко щастие е дело на нечие нещастие ! Някак си в социалистическата работническа партия не останаха работници, а само предприемачи и капиталисти и връзката с народа бе скъсана ! Връзката с народа са техните областни и местни структури, но там е скъсана пъпната връв !

Загуби се другарското вече – няма другарки и другари, а вече има интереси ! Така се появи нуждата някой да защити народните маси и дойде на власт гражданите за европейско развитие на България и те бързо забравиха защо са избрани и кой ги избра !
Там става дума за егоцентризмът на лидерът им и опитът му в мутренският свят, който бе наложен като модел за контрол и работа !
Грабежът и рекетът се превърнаха в цел, а измамата и силовите методи в начин на живот и така с тези бандитски навици какво да е в страната? Никой не се интересува от народът и неговите елементарни потребности като на народът се гледа като средство за забогатяване на партията и донорство на средства по мирен път или не – с репресия и натиск !

Компасът на егоизмът е толкова силен, а бедността е толкова голяма, че хората се превърнаха в дяволи един към друг в начинът си за физическото оцеляване!

Едните премахнаха другарството, другите премахнаха човешкото в човека, а моралът, етиката и правилата останаха на хартия в споменът на времето ! И така омразата, ненавистта и разделението се превърнаха в ежедневие, а гневът на масите към управляващите расте с всеки изминал ден ! Контролът и манипулацията, фалшивата новина и репресивният апарат заедно с мафиотите по места са средствата, с които се ограничава народното недоволство !

Бедността е толкова голяма, а алчността им също и тук някъде се загубва линията на търпимост и така трябва ли нова визия за България? ДА! Трябва обаче и воля, тя да бъде изпълнена, а народът вече не вярва на никого и тук е момента, в който народната енергия трябва да бъде трансформирана от негативна за да работи в позитивна посока и къде са структурите за оформяне на общественото мнение, къде са хората, които трябва да вършат това, къде са областните им лидери, къде са народните им избраници, къде са председателите на малките градски и селски структури, къде са, ако визията е нова, а курвите са старите не чакайте нищо добро от бъдещето, господа другарки и другари!

Бойко каза, че ще чисти къщичката си!
Време е и да му помогнете да го направи, а той на Вас, ако се върви към двуполюсен модел, защото може да се сменят полюсите !
Не подценявайте компасът на егоизмът като там малките населени места са магнитно поле между двата полюса и е различно от това на Позитано!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!