Корнелия Нинова: Борисов сънува, че пак е премиер – народът ще го събуди в неделя

9755c3e96a875b7e7cca96d11205d50a
Марешки е политическото инженерство на Борисов

„Борисов вероятно сънува, че е премиер и затова ходи да инспектира тунела под Шипка, както е правил вече няколко пъти. Вие може и да сънувате, г-н Борисов, но хората са будни и знаят, че имат 27 млрд. лв. дълг да връщат. Народът е буден и уморен от вашето управление. Разчитаме на него да ви събудим на 26-ти март“.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред над 2 хиляди варненци. Тя коментира и казаното от Марешки, че ще прави коалиция с БСП, защото платформите били близки.

„Как за едно денонощие се взима такъв рязък завой?“- попита председателят на БСП.

Тя припомни, че и в президентската кампания, и до онзи ден БСП е била сочена като основен враг, голямото зло за България, а изведнъж е станала потенциален партньор. Корнелия Нинова се обърна към Марешки с думите:

„Знаем, че Вие сте политическото инженерство на Борисов“. Тя пое категоричен ангажимент БСП да прави само почтени, прозрачни коалиции, а не за власт, постове и пари. Коалиции не в партиен интерес, а в интерес на хората.

Корнелия Нинова благодари за подкрепата на Стефан Данаилов: „Стефане поклон за всичко, което си за нас, за Варна и за България. най-доброто, което БСП може да даде за водач“, обърна се тя към водача на БСП във Варна.

Стефан Данаилов: Нас не ще ни уплаши никой!

„Нас не ще ни уплаши никой. Нашите опоненти са уплашени, какво ли не казаха за нас и какво ли не търсиха. Какво намериха и какво постигнаха- ще разберат когато бъде съобщен крайният резултат на 26-ти“, заяви водачът на листите на „БСП за България“ във Варна и 24-ти МИР София.

Стефан Данаилов обясни, че най-силно впечатление са му направили  усмихнатите хора във Варна.

„Това ми дава уверението, че вътре в тях има сигурност за това, което ще последва на 26-ти – победа“- каза още той. Данаилов обясни, че виждайки какво се случва във Варна, ще има  протестен вот.

„На хората им дотегна и им писна от това управление. Кураж! Убеден съм, че идва добро бъдеще за България и Варна“- заключи Стефан Данаилов.
Източник: bsp.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!