Корнелия Нинова в Перник: каним всеки смел българин да се включи във „визия за България”

Корнелия Нинова в Перник: каним всеки смел българин да се включи във „визия за България”
Лидерът на БСП прие нови членове

На 21 юли ще представим “Визия за България” – предложение към всички българи, които искат да участват във вземането на решенията за бъдещето на страната ни.

Каним в нея да се включат неправителствени организации, учените от БАН, младите и активните хора, всички, които не се страхуват да изразят гражданска позиция. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Перник, където бе гост на отбелязването на 110-годишнината от създаването на партийната организация.

Тя прие 15 нови членове на партията и им пожелава да бъдат част от каузата на левицата.

“Изправени сме пред тоталната липса на справедливост. Не е справедливо да работиш 40 години и да живееш с 200 лв. на месец. Не е справедливо престъпник да те нападне в дома ти и да се разхожда на свобода.

Не е справедливо да си болен, но да не можеш да си платиш да се лекуваш. Не е солидарно майките на деца с увреждания да лежат на дъжда пред парламента, а много депутати да минават и да не ги поглеждат“, категорична бе Корнелия Нинова.

„Губим държавността си, доживяхме днес в парламента, държавен чиновник да се изправи от най-високата трибуна и да каже, че няма да изпълнява законите на страната и това е шефът на КЕВР“, каза още лидерът на социалистите.

Тя заяви, че Иванов няма да изпълнява законите на страната, защото трябва да спаси Гинка Върбакова и сделката с ЧЕЗ и онези, които стоят зад нея и й подаряват националната сигурност на страната. „Това е паралелната държава и задкулисието“, коментира Нинова.

„Дойде време да се борим. отново за семейството и децата си. Дойде време да се борим за България и да не приемем обратно нелегални мигранти в бежански лагери в България“, заяви Нинова пред пернишките социалисти.

Тя бе категорична, че  заради всичко това левицата не може да спре само с критика и констатации. „Предизвикателството пред БСП е да дадем решения, да поведем народа си и да спасим държавата“, заяви още Корнелия Нинова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!