Корнелия Нинова в Ямбол: Опасност от бежанска вълна няма. Борисов ви плаши предизборно

Корнелия Нинова в Ямбол: Опасност от бежанска вълна няма. Борисов ви плаши предизборно
„Опасност от бежанска вълна няма. Ситуацията е съвсем различна от 2015 и 2016г. Борисов плаши с бежанци предизборно. Внушава страх у хората, за да играе спасителят.Толкова е прозрачно.

Прави го преди всички избори”, отговори на въпрос на журналисти в Ямбол председателят на БСП  Корнелия Нинова. „Трогнахте ме с вашето посрещане до сълзи. Вие сте тук, не насила, не заради пари и постове, а защото вярвате. Няма по-голяма сила от вярата”. Това заяви  Корнелия Нинова пред обществеността в Ямбол. В града тя подкрепи кандидата за кмет на Ямбол Катя Георгиева и кандидатите за общински съветници и кметове на общини в областта. Нинова коментира, че екипът за Ямбол и областта на левицата е от опитни, но и от млади и енергични хора.

„Друга силна страна на този екип е, че са честни и подготвени хора. Вярвам в тях и им пожелавам успех. Ямбол и цялата област могат да се променят и това е във вашите ръце”, допълни Корнелия Нинова. Тя подчерта, че левицата предлага конкретни и изпълними цели и умни, подготвени и почтени хора, които да свършат работа. „Страхът на ГЕРБ, че губят властта прерасна в натиск, репресии и заплахи към хората. Затова ви благодаря, защото сте смели хора. Нека заедно с тази енергия и сила да променим Ямбол и най-вече да подобрим живота на всеки българин”, завърши Корнелия Нинова.
„Във вашите очи виждам надежда.

Израснах в този град, завърнах се тук, в Ямбол, работя и отглеждам детето си. Не искам Ямбол да остане град със затихващи функции”, заяви кандидатът за кмет на Ямбол от „БСП за България” Катя Георгиева. Тя сподели, че основната й задача ще бъде завръщането на младите хора в Ямбол и затова ще създаде програма за задържането им в града. „Ще създадем преференциални условия за бизнеса, за да се осигуряват повече работни места и доходите на работещите да растат”, заяви Катя Георгиева.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!