Корнелия Нинова: ГЕРБ и ДПС отново направиха сделка

Корнелия Нинова: ГЕРБ и ДПС отново направиха сделка
Не можем да бъдем част от това задкулисие

„Днес е  отхвърлено ветото на президента. Виждате, че ДПС, ГЕРБ и ОП в пълно съгласие отхвърлят аргументите на президента, а и нашите – аз определям това като поредната сделка, особедно между ДПС и ГЕРБ.

Цената на тази сделка търсете в петък, в дневния ред на парламента”, това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция на Позитано 20.

По думите й става дума за Закона за вероизповеданията. „ГЕРБ опрощават на мюфтийството задълженията им към държавата.

Сделката е: „Ние ви подкрепяме, за да отхвърлим ветото на президента и аргументите на БСП, а вие ни опрощавате задълженията към мюфтийството”. Нинова коментира, че това е още едно доказателство за правотата в намеренията и поведението на БСП да стои извън това статукво и това задкулисие.

„Не можем да бъдем част от това задкулисие. На това статукво и това задкулисие има алтернатива – ние сме тази алтернатива”, категорична бе Нинова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!