Корнелия Нинова: В държавата на управляващите има спокойствие, а в истинската – протести

Корнелия Нинова: В държавата на управляващите има спокойствие, а в истинската - протести
Корнелия Нинова: Живеем в две различни държави.В тази на управляващите, в която по думите им има спокойствие.

В истинската – всеки месец хората са на улицата и протестират”. Това заяви на среща с граждани в Разград председателят на БСП Корнелия Нинова.

“Според ГЕРБ те дават път на младите и можещите. Но в деня на будителите младите учени излязоха на протест за унизителните условия, в които работят.

В паралелната държава на Борисов има сигурност, в истинската всеки месец полицаи, пожарникари са на протест, а пилоти отказват да летят”, каза още Нинова.

Тя продължи, че в държавата на правителството пенсиите растат, а в истинската пенсионерите излязоха по площадите с мъката, че няма как да живеят с двеста лева.

“За ГЕРБ здравеопазването е приоритет, а в истинския живот болници фалират и лекарите са на улицата, защото не искат да бъдат пребивани, докато спасяват човешки живот.

ГЕРБ всеки ден ни убеждават, че има икономически растеж, излишъци, стабилност и просперитет. Вие в област Разград усетихте ли ги- имате ли сигурност, по-лесно ли си плащате сметките?

Ако ми кажете да, живеем по-добре,веднага си оттеглям думите, но ако кажете не, нека се хванем заедно и променим това”, каза още Нинова.

По думите й паралелната държава седи сита в кабинетите, а реалната е тук-по площадите, на протестите, в домовете на хората.

“Вие сте силата, защото сте истински. Освободете се от страха и апатията си. Не е вярно, че нищо не може да се промени. Може. Просто го поискайте”, призова Нинова.

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!