Корнелия Нинова към софиянци: Това, което обещаваме днес, ще изпълняваме утре

Корнелия Нинова: Борисов се подигра с тревогите на хората за африканската чума
Скъпи социалисти, скъпи симпатизанти, днес даваме старт на кампанията за местни избори в София, но и старт на националната кампания за местни избори.

В този момент нашите кандидати в цялата страна откриват своята кампания. Те  са се изправили пред своите съграждани с ясни ангажименти за подредени общини и добруване на техните граждани. Нека от София ги поздравим и да си пожелаем, всички в екип, победа и успех на тези избори.

Скъпи българи, от вашето решение на 27-ми октомври зависи бъдещето на нашите общини и градове. Зависи бъдещето на вашия собствен живот. Днес ние ви подаваме ръка. Нека заедно направим общината помощник, а не спирачка на вашия малък семеен бизнес.

Заедно да гарантираме, че ще спасим и развиваме общинските болници, че ще развиваме общинските училища. Заедно ще осигурим на нашите деца места в безплатни детски градини, на младите семейства, затруднени за своя старт в живота, общински жилища, на възрастните ни родители- уважение, социални услуги, гарантиран социален живот.

Заедно можем да спрем кражбите в общините от вашите пари и да гарантираме сигурност по улиците и по домовете ви. Нека с протегнати ръце се обединим за подредена община и за добруването на всеки неин жител.

Скъпи софиянци, ние подкрепихме за кандидат за кмет на София Мая Манолова. Мая Манолова има воля, има характер да промени управлението на София, а нашите кандидати за общински съветници, за районни кметове и кметове на кметства ще й дадат още сили, за да постигнем този резултат – промяна на управлението в София.

Тези наши кандидати, които виждате днес, са гарант за това, че ще бъде преразгледан концесионният договор на „Софийска вода”, че ще работят за това- билетът за градският транспорт да се върне на 1лв. Зелените площи в София ще останат такива и няма да се застрояват. В детските градини и училища ще има лекари и медицински екипи.

Вашата сигурност ще бъде гарантирана с видеонаблюдение в подлезите, в улиците, които днес тънат в тъмнина. В крайните квартали ще има канализация. Ще работят така и ще бъдат гарант, че всеки 1 лв., събран от вашите данъци, се връща при вас. Вие ще получите благополучието, което заслужавате.

Този екип е гарант за промяната на София към по-добро управление и към по-добър живот за вас, софиянци. С вяра в успеха, със сили за победа, пожелавам на всички активна, усмихната, позитивна кампания, с която да стигнем до всеки софиянец, до всеки българин.

Да дадем вяра на нашите съграждани и на нашите сънародници. Промяната е възможна, но само ако бъдем заедно. Ако бъдем почтени, честни към тях- днес, което обещаваме, утре изпълняваме. На добър час, успех и победа!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!