Корнелия Нинова: Навсякъде усещаме енергията за промяна

Корнелия Нинова: Навсякъде усещаме енергията за промяна
Чепеларе има големи възможности за целогодишен туризъм

„Навсякъде, където се срещаме с хората усещам енерията за промяна и положитеното отношение към нашите кандидати за кметове и общински съветници. В поседните три години в БСП има една тенденция – първо избрахме президент, след това увеличихме депутатите си от 38 на 80, а след това увеличихме и евродепутатите си. За тези избори сме си поставили за цел да удвоим кметовете и общинските си съветници в страната и да предложим различна местна политика. Трябва обаче хората да преодолеят страха, за да постигнем промяната, която всички искаме”.Това заяви председателят на НС на БСП Корнелия Нинова на среща с жители на община Чепеларе. Тя добави, че това, което отличава кандидатите на БСП от останалите е, че за тях социалната община стои на първо място.

„Освен на национално ниво, по решаването на социалните проблеми и преодоляването на демографската криза, трябва да се работи и на общинско ниво”, коментира лидерът на левицата.

Нинова каза още, че това може да се случи, ако има безплатни детски градини и ясли, еднократна помощ при раждане на дете, общински жилища и данъчни облекчения за млади работещи семейства, данъчни облекчения за начинаещ бизнес, преизчисляване на всички пенсии, развитие на социалния патронаж и много други.

„Чепеларе има 61 паметници на културата, а това е една много добра основа за по-голямо, целогодишно развитие на туризма заедно със зимните спортове. Спортното училище, обаче е пред закриване поради липса на деца”, коментира още Корнелия Нинова.

Пантелей Мемцов: Чепеларе е наш дом и заедно трябва да го подредим

„Хората, които сме подбрали в листата си за общински съветници е съставен от хора, които са изявени общественици и специалисти в своите професии. След изборите заедно с тях ще работим по  програма ни за развитие на Чепеларе”. Това заяви кандидатът за кмет на община Чепеларе издигнат от „БСП за България” Пантелей Мемцов. Той добави, че тези хора имат една мисия – общината да се превърне в по-добро място за живот и развитие на бизнеса. „Няма да ни е лесно, но когато сме обединени и работим заедно с жителите на общината, родното ни място ще се развива. Чепеларе е наш дом и заедно с вас трябва да го подредим”, каза още кандидатът за кмет.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!