Корнелия Нинова: Над 500 млади хора са част от нашите кандидати

Корнелия Нинова: Над 500 млади хора са част от нашите кандидати
Казанлък има нужда от промяна и ние ще я направим

Председателят на БСП Корнелия Нинова посети Казанлък, за да подкрепи кандидата за кмет, издигнат от левицата – Стоян Петров, листата за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места.

“Поздравявам ви за всичко, което правехте като опозиция  в годините на  управление на ГЕРБ в общината. Ще изтъкна само едно – благодарение на вас, беше спасена Равда от продажба и обслужване на задкулисни интереси.

Така показахте, че няма да допуснете разграбване на общинската собственост и знам, че ще продължавате да пазите интересите на съгражданите си”, заяви Нинова. Тя продължи, че кандидатът на БСП Стоян Петров е човек, завършил военноморското училище, капитан трети ранг, човек, който никога не се е докосвал до политиката, до обществена поръчка.

”Той е почтен професионалист, отдаден на вас. Предлагаме ви личност, чийто живот е отдаден на честта и достойнството”, каза още председателят на левицата. Тя изрази подкрепа и за листата за общински съветници и подчерта, че тя е съчетание на много опитни и много млади хора, а средната възраст е 39 години.

“Това е един от резултатите на промяна в партията. В цялата страна имаме над 500 млади хора кандидати за кметове и общински съветници”, подчерта Нинова.

Тя обясни нуждата от промяна и в Казанлък – общината се управлява задкулисно, правят се ремонти на ремонтите, не се прави социална политика. “Има потенциал за промяна, а единствената пречка е страхът – страхът да изкажеш мнение, да критикуваш властта, дори да бъдеш днес тук. Нека помогнем на всеки да бъде свободен човек”, завърши Нинова.

“Време е за промяна. Няма друга по-силна кауза от тази- да върнем Казанлък на казанлъчани”, заяви председателят на общинската администрация на БСП Румяна Друмева.

Кандидатът за кмет Стоян Петров подчерта, че е приел да бъда кмет от най-голямата партия в България- БСП, защото е обединена и отворена за по-широк кръг от хора. “Не приемам модела на управление на Казанлък – еднолични решения, липса на професионалисти. Управляващите искат да ги слушаме, но забравиха да ни чуват. Искат да виждаме свършеното, но забравиха да ни гледат в очите. Не приемам разделението в обществото. Знам кой съм, какво мога и всичко можем да постигнем, ако сме заедно”, каза още Петров.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!