Корнелия Нинова: Никой няма право да използва БСП за лични или корпоративни интереси

Корнелия Нинова: Доган поставя правилна диагноза на болежките на обществото, но предлага грешно лечение

Във връзка с представените днес от прокуратурата записи на разговори, в които участва наш коалиционен партньор – Александър Паунов, искаме да ви кажем следното:

Александър Паунов не е член на БСП.Той е председател на друга партия. Разговорът на Паунов  с Божков не  ангажира по никакъв начин нито БСП, нито парламентарната група на левицата.Никой няма право да употребява БСП за свои лични или корпоративни интереси. Ръководството се събрахме, разговаряхме с Александър Паунов, той потвърди разговора. Още днес подава заявление за напускане на ПГ на „БСП за България”.

Стана ясно, че той ще остане независим депутат. Надяваме се по същия начин да се подходи и към кореспонденцията на Васил Божков с министъра на финансите, с премиера Борисов и други хора от властта. Случилото се днес е опит да се дискредитират протестите, да се представят  като организирани и платени. Ние смятаме, че те са справедливи и се вижда, че в тях има хора, които искрено и убедено искат промяна. Подкрепяме ги и ще продължим с нашата подкрепа. По отношение вота на недоверие, нищо не се променя. Утре го внасяме в Народното събрание.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!