Корнелия Нинова: Община Тунджа е модел на социалната община с грижа за хората

Корнелия Нинова: Бюджет 2020 на правителството е на застоя. БСП ще предложи бюджет на развитието
Вярвам на членовете на партията

“Поздравявам партийната организация  за силата, енергията и резултатите на президентските, парламентарните, европейските и местни избори в последните четири години. Четири избора – и  в четирите БСП е първа сила в общината.” Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред делегатите на отчетно – изборната конференция в Тунджа.

Тя поздрави кмета Георги Георгиев и екипа му: “На национално равнище ние се стремим  да сменим паралелната държава със социална, но вие вече сте изградили социалната община – безплатни детски градини за 600 деца, безплатно хранене на 1300 ученика и 1700 възрастни, цялостна политика с грижа за хората”.

Нинова отговори на въпроси за прекия вот за председател и предстоящите партийни събития: “Ще се радвам да се видим на Бузлуджа на 1 август. Тази година ще го направим с по-малко хора заради коронавируса, но ще бъдем заедно на историческата поляна. Вярвам на вас, членовете, за провеждането на прекия избор. Гласувайте, партията- това сте вие. От вашето решение зависи как ще продължи напред БСП и България.“

Заедно с Корнелия Нинова в конференцията участваха зам.- председателят на НС Кристиан Вигенин и Николай Пенев – депутати от района, както и областният председател на БСП – Ямбол Митко Андонов и политическият организатор Пламен Червеняков.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!