Корнелия Нинова поздрави новоизбрания президент на Хърватия Зоран Милович

Корнелия Нинова за случая „Сотиря“: Внасяме 15 882 подписа за промени в Наказателно-процесуалния кодекс

„От името на Българската социалистическа партия и от свое име, моля примете нашите искрени поздравления по случай избирането Ви за президент на Хърватия.

Убедени сме, че Вашият политически опит и задълбочените Ви познания в държавните дела ще донесат нова перспектива и форма на разбирателство.“ С тези думи председателят на БСП Корнелия Нинова поздрави новоизбрания президент на Република Хърватия Зоран Милович.

В поздравителния адрес Нинова посочва още, че тази победа доказва, че и днес левите ценности са важни и че те съставляват голяма част от възгледите, надеждите и очакванията на хората.

„В тези времена на несигурност за Европа ние, политиците, трябва да се стремим към стабилност и единство“, казва още Нинова. В адреса си от името на БСП тя пожелава успешно Председателство на Съвета на ЕС и успех в постигането на поставените приоритети.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!