Корнелия Нинова: Правим Визия за развитието на всяка община в България

Корнелия Нинова: Правим Визия за развитието на всяка община в България
„От споделените проблеми на хората в страната ще изготвим Визия за всяка община в България.”

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на среща с областните председатели на партията и депутатите от ПГ на „БСП за България” в централата на левицата.

По думите й е нужно да бъде изготвена Визия за всяка област и община.

„Хората се интересуват- защо нямат в региона си болница, защо пътищата са разрушени, от проблеми със затруднения достъп до училища, как да бъдат решени тези проблеми и какви кадри са необходими за тази цел. Интересуват ги проблемите на местно ниво, освен националните.

„Визия за България“ трябва да се приведе до регионална за всеки регион”, добави тя. Лидерът на БСП добави, че хората в цялата страна приемат много положително документа и правят своите предложения за неговото развитие.

Тя препоръча на областните координатори и на депутатите от левицата да разгледат всяко едно предложение.  „Проектът ще се превърне в доктрина за развитието на страната”, категорична беше Корнелия Нинова.

Според нея до края на декември, представителите на БСП ще посетят всяка община на България, за да  запознаят хората с Визията и да получат предложенията им. Предстоят срещи с редица синдикални, браншови и непартийни структури и организации.

Лидерът на БСП информира събралите се, че предстоят срещи на представителите на левицата през тази седмица в областите Варна и Добрич.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!