Корнелия Нинова развя знамето на свободата


Корнелия Нинова с много силен конгрес!
БСП единствено може да свали ГЕРБ Конгресът на БСП даде много силна заявка и ясни послания не само към членове и симпатизанти, но и към целият Български народ ! Много силен анализ на Нинова за случващото се!

От ГЕРБ ги коментират, че имали видите ли вътрешни проблеми, но истината е, че на конгреса се говореше за хората, за болниците, за покупателност на хората !

Говори лекар за проблемите в здравеопазването и имаше предложение на Марио Трайков за вдигане на бюджета на ДАР и ДАНС, а това са конкретни мерки за спасяване на държавата !
Говори се за данъци и за преизчисляване на пенсиите !

Говори се за проблемите в страната и на хората, говори се за бизнесът, говори се за нас обикновените хора !
Имало недоволни в редиците на партията, спекулира се за интриги и разцепване !

БСП никога не е имала по-стегнати редици и всички видяхме един невероятен конгрес – всичко спретнато и подредено !
На последните избори над 300 000 от електората на ГЕРБ не гласува за тях !

Те да си гледат своят разпад и да не вменяват на обществото, че другите еди какво си, че скандалите никнат като гъби и то отровни !

БСП с повече пари за здравеопазване и службите, с повече пари за хората и създаване на малък и среден бизнес, аграрна страна и силна средна класа!
Време е работническата класа да може спокойно да посреща нуждите и доходите да бъдат реално съизмерими към нуждите им ! БСП се обявиха като алтернатива на ГЕРБ и са готови да поведат България към предсрочни избори с вот на недоверие към хунтата !

Започват новите национално освободителни борби за спасението на България !
БСП с нов по-добър бюджет за 2018 години с повече пари за хората !
Нинова развя знамето на истинската съпротива !
Животът не е тото а борба това трябва да разберем всички !
Свободата – един от най-големите подаръци, които получаваме още с раждането си, но тя може да ни бъде отнета много лесно, ако ние не я оценим и се оставим да бъдем поставени в робство.Време е за национално освободителни борби !
От: bulpress

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!