Председателят на БСП Корнелия Нинова се срещна на „Позитано“ 20 с посланика на Руската федерация

Председателят на БСП Корнелия Нинова се срещна на "Позитано" 20 с посланика на Руската федерация

Председателят на НС на БСП се срещна днес с Н.Пр. г-н Анатолий Макаров, извънреден и пълномощен посланик на Руската федерация.

По време на разговора бяха обсъдени двустранните отношения между България и Русия, както и възможностите за задълбочаване на икономическото сътрудничество между двете държави.

В рамките на разговора бе дискутирана и възможността България да бъде мост в отношенията между Русия и Европейския съюз.

Корнелия Нинова представи на посланик Макаров проекта „Визия за България“, като ключов документ в алтернативната управленска програма на БСП. Корнелия Нинова уточни, че „Визия за България“ поставя акцент върху формирането и въвеждането на ефективни политики, които са в интерес на българските граждани.

Председателят на БСП изтъкна, че проектът внася нова перспектива в образованието, науката, здравеопазването и икономиката, като поставя и приоритети в областта на вътрешната сигурност, обществения ред и външната политика.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!