Корнелия Нинова: С фонд “Северозапад” гарантираме по-добро бъдеще на региона

Корнелия Нинова: С фонд “Северозапад” гарантираме по-добро бъдеще на региона
Кандидатите от Монтана връчиха на Нинова подписка в подкрепа на идеята на левицата

„Статуквото се пропуква и промяната ще се случи. Вие ще сте носителите на тази промяна.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред обществеността в Монтана.

“Тук съм, за да подкрепя Илия Илиев за кандидат за кмет на Монтана, листата с общински съветници и кандидатите за кметове на общини, но най-вече да ви видим и да ви подкрепим”, допълни Нинова.

Кандидатите за кметове връчиха на председателя на БСП папки със събраните до момента подписи в подкрепа за идеята на левицата за отделни средства в бюджета за Северозападния регион.

„Ще реализираме идеята за фонд „Северозапад”. Още другия месец я внасяме в бюджета за 2020 година и  цялата група на БСП ще се борим като един за това”, категорична бе Корнелия Нинова. Тя допълни, че и във Враца,  и във  Видин се събират подписи. “Ще станем много и ще гарантираме на Северозапада по-добро бъдеще”, заяви Нинова.

Тя отново припомни приоритетите на партията и кандидатите на левицата. “Нашите кандидати за кметове и общински съветници ще провеждат политика за оставане на младите хора в общината, но и за по-достоен живот на нашите майки, бащи, баби и дядовци. Общината ще е партньор на бизнеса, а не негова мащеха. Те ще работят за вас”, каза Корнелия Нинова.

Лидерът на БСП обясни, че промяната е в ръцете на избирателите : ”Искам, подкрепяйки тези кандидати за кметове и общински съветници, заставайки до тях с подкрепата на цялата партия, да ви подадем ръка.

Ние ви предлагаме конкретни решения на проблеми и почтени и честни хора, които да свършат работа, но само заедно можем да направим промяна за Монтана и за България. Вие ще определите бъдещето си. На добър час!”, завърши Корнелия Нинова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!