Корнелия Нинова: Ще призова президента Радев да свика КСНС след изборите

Корнелия Нинова: Ще призова президента Радев да свика КСНС след изборите
Красимир Янков: Готови сме да променим България

„След опитите за намеса на турски държавници в националната ни политика сме изправени пред въпрос за суверенитета на България и сигурността на всеки български гражданин“.

Това заяви на среща с жителите на Добрич лидерът на БСП Корнелия Нинова. „Веднага след изборите ще призова президента Радев да свика КСНС.

Там ще се обърна към другите лидери на партии по този въпрос- да се съгласим за едно – над всички ни стои България и всички лидери трябва да се обединим в защита на нейната териториална цялост, национален суверенитет и сигурност на всеки български гаржданин“, категорична бе Нинова.

„Ние сме застанали пред вас с лицата си, готови да променим България“, така водачът на листата на „БСП за България“ в Дорич Красимир Янков се обърна към събралите се в Дома на техниката в Добрич.

Той подчерта, че важна промяна трябва да бъде извършена в образованието, държавата да застане до хората, да се ангажира с разкриването на работни места, повишаване на доходите, да има работещи институции.

„В края на тази тежка кампания сме близо до промяната. Помогнете ни да я постигнем заедно с бюлетина номер 10“, заключи Красимир Янков.
Източник: bsp.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!