Костадин Паслкалев: БСП има нови приоритети – категорична опозиционност и предлагане на алтернатива на това управление

Костадин Паслкалев: БСП има нови приоритети – категорична опозиционност и предлагане на алтернатива на това управление

Костадин Паскалев: За себе си знам едно, че не съм губил избори до сега

„Има нови приоритети пред БСП – категорична опозиционност, да се предложи алтернатива на това управление, от която цялото общество има нужда; запазване на държавността в България; решаване на тежките социално-икономически проблеми”. Това заяви пред медиите в централата на левицата Костадин Паскалев, член на ИБ на НС на БСП. По думите му е важен и въпросът с оранизационното укрепване на БСП. Според него организации като благоевградската имат нужда от сериозна подкрепа и изграждане на структури в места, в които БСП е загубила своите, което е тежка и отговорна работа. „За себе си знам едно, че не съм губил избори до сега”, заяви той.

Паскалев каза, че левицата  тръгва на подготовка за президентските избори. „Обявяването на номинациите започва да тече считано от днес. Началото е поставено”, заяви той.

На въпрос за отношенията между БСП и АБВ преди предстоящите избори Паскалев отговори: „Правим своите предложения за политика, за опозиционност на това, което има като управление в момента. Ако АБВ са склонни да приемат такава позиция сме отворени за разговори”.
Източник: bsp.bg/

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!