Красимир Янков за скандала с руският патриарх, Румен Радев и ЧЕЗ

Красимир Янков за скандала с руският патриарх, Румен Радев и ЧЕЗ
Красимир Янков за скандала с руският патриарх и за закритата част от парламентарното изслушване на службите за ЧЕЗ – „имаше притеснителни данни“, за решението на Румен Радев за свикване на КСНС по енергийните теми

Красимир Янков защити държанието на Румен Радев като доказва, че е държавник и е запазил хладнокръвие и самообладание при тази нелека среща от българска страна.

За патриарх Кирил с това скандално видео може да има нещо общо с вдигане на шум за предстоящите избори в Русия.

Янков за ЧЕЗ добавя, че за откритата част няма нищо притеснително, но за закритата част имаше и много притеснителни части като става ясно, че службите са работили, информация е имало като Радев е получил допълнителна информация от службите  му дава право да извика консултативен съвет по НС за преносът на електроенергия.

Янков изясни и разпределението на ЧЕЗ като има 67% разпределени между фирмите за продажба, а други 33% са миноритарен дял на други собственици.

Борисов не знае какво иска и от кой процент иска на Гинка Върбакова – 51% или 33% от дружеството като с това Бойко засилва усещането за задкулисие.

Борисов няма да бъде на власт, коментира Янков като излага факти, че хората стават все по-бедни, а богатите все по-малко.

Янков смята, че с национализация на електроразпределителното дружество България ще е добър стопанин за крайният потребител.

БСП единствено е застанала зад МВР, защото МВР е легитимният правоохранителен орган, а с частната охрана по малките населени места хората губят доверието си напълно към МВР като това ще е част от сценарият на ГЕРБ да се приватизират дейности от сектор „сигурност“!

Ако това стане, допълва Янков, това означава, че държавата е абдикирала в очите на гражданите и условие за частни армии.

Янков завърши, че законът за самоотбрана трябва да се преразгледа с цел повече наказания за влизане с взлом и грабежи.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!