Купуваш акции докато си на работа – мръсна работа! 148 убити докато си на работа, дето се казва – чиста работа !

Купуваш акции докато си на работа - мръсна работа! 148 убити докато си на работа, дето се казва – чиста работа !


Техноимпекс и СИК са две дружества !
Целият панаир е да се принуди Корнелия Нинова да подаде оставка като лидер на БСП ! Мачкат я отвътре, мачкат я и отвън и това е факт като има доста вменения на медийната машина впрегната срещу Корнелия Нинова!

Първо се вменява, че тя идва от СДС и е от хората на Иван Костов – не е от червеното котило ! Второ от това се възползват хората в партията, които имат взимане и даване с ГЕРБ !

Трето, ако Корнелия Нинова бъде екзекутирана означава, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов има задкулисие с БСП!
Падне ли Нинова, пада и опозицията и край с проблемите на ГЕРБ като диктатурата ще се наложи необезпокоявано !
Едно знаем ние обикновените хора, че щом те мачкат значи си на прав път ! Щом те ритат значи си им трън не само в очите, но и в задните части ! Нинова единствено предизвика Борисов като мъж, Нинова единствено обяви война на ГЕРБ! Нинова единствено няма връзка с червеното минало на БСП ! Нинова единствено каза за промяна и тази промяна не се понрави на червените кардинали !

Нинова наистина обнови партията с нови лица!
Нинова наистина поде правилната борба и победата на Радев е факт !
Нинова е силна жена, но колкото и да е силна тя е жена, а всяка жена има нужда понякога да бъде подкрепена има нужда от едно силно рамо на което да поплаче, едно силно рамо на което да се опре !

ГЕРБ и паралелната държава – мафията води открита война срещу Нинова и то не бяха атентати, то не бяха измислени компромати, то не бяха внушения, предателства и подли предложения да бъде купена !
Тя отказа да бъде председател на парламента, отказа и охраната на НСО докато примерно Лютви Местан е охраняван на стойност над 4400 лева на ден за сметка на Българският данъкоплатец!

Нинова се обяви против статуквото и ДПС!
Нинова е сама против цялата политико-икономическа мафия !
Да застанем зад нея, да я подкрепим, защото тя е лъч надежда в тези тъмни времена!
Загубим ли Нинова, губим България !
148 показни разстрели и убийства по времето когато Бойко Борисов е главен секретар, изтребени са мафиотски босове и е проправен път на други, но Борисов е чист, а Нинова е участвала в масовата приватизация и е най-лошата, стига бе хора !

Тя не е убивала, не е участвала в мафията, не рекетирала нито е репресирала някого докато за другите не е потвърдено, защото няма живи да кажат ! Корнелия Нинова е най-големият враг на Мафията и олигарсите, защото не е купена и не е подвластна, не е контролирана значи тя е нашият човек, ако искаме всичко това да се промени, ако искаме България да започне на чисто, на ново тя е нашият човек!
Сподели тази публикация, ако и ти мислиш така !

Автор:Стефан Пройнов
Тзи информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!