Мария Захарова:”БЪЛГАРИЯ Е ПОД НАША ПЕРСОНАЛНА ЗАЩИТА”

Мария Захарова:”БЪЛГАРИЯ Е ПОД НАША ПЕРСОНАЛНА ЗАЩИТА”


Борис Анзов подари на говорителя на руското външно министерство Мария Захарова кошница с цветя, аранжирани под формата на българското национално знаме, и народни носии за нея и нейната дъщеря, предаде RT Той предаде поздрав от община Несебър за „Вас, всички жени в Русия и страните от бившия СССР за 8 март“, каза журналистът Борис Анзов.Мария Захарова и Борис Анзов

Той допълни, че Захарова има и покана да посети Несебър и Обзор.
А Захарова се пошегува „Ще има ли танци?“, Борис Анзов не веднъж разчупва атмосферата в тези строги конференции изпълнени с дипломатичност и протокол ! Преди година той и подари вино !

Захарова вече знае, че там където е Борис Анзов ще има патриотизъм, ще има разговор за българо-руската дружба и за славянските ни корени ще се градят мостове ! Именно от това има нужда България – да гради мостове културни, приятелски и братски !

Мария Захарова и Борис Анзов Булпресс

Борис Анзов и „Медия Мост България“ и официален член кореспондент на Булпресс в Москва ни предостави снимки на носиите, които подари на Мария Захарова !
Вижте целият репортаж на срещата в Москва !

България има нужда повече от всякога от закрилата на Русия икономически, стратегически и политически като нашите два братски народа трябва рамо до рамо да вървят в своят исторически път !
Винаги Русия е била до нас и сега ние трябва да бъдем до нея, защото да не забравяме заветът на Хан Кубрат, който доведе народът си от руските степи тук – „докато сме заедно ще сме непобедими, но разделим ли се ще бъдем прекършени“!

Днес България е по-прекършена от всякога от колонизатори и империалисти, днес нека протегнем ръка към Русия с цвете и кажем едно голямо СПАСИБО, едно БЛАГОДАРЯ ! Нека изтрием срамът от челата, нека се гордеем, че сме Българи, защото Мария Захарова Ви каза
„ВИЕ СТЕ ПОД НАША ПЕРСОНАЛНА ЗАЩИТА, УВЕРЯВАМ ВИ В ТОВА“!

Тези думи стигат на целият български народ за да вдигне гордо глава и да кажем Благодари Ви Борис, Благодарим Ви Мария !

Ние от Булпресс Ви гарантираме, че вашите послания достигат там където трябва – в сърцата!

Мария Захарова и Борис Анзов
АЗ ВЯРВАМ НА МАРИЯ ЗАХАРОВА А ТИ ?

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!