Над милион Българи скърбят с Русия + ВИДЕО

Над милион Българи скърбят с Русия + ВИДЕО

Над милион Българи скърбят с Русия вижте и доказателствата за това !

Над 2500 човека поименно чрез „Медия Мост България“ и Булпресс предадоха своите съболезнования на Русия! На регулярният брифинг на МИД Россия Мария Захарова лично прие списъкът с имената от Борис Анзов !

Българският народ и Руският са близки не само като история, а и като религия и с общи гени ! И когато братският народ е в мъка и скръб, и когато братска Русия скърби и нашето правителство направи всичко, което е по протокол !
Но това са дипломатически задължителни етикети и те почиват на строги норми и правила! Но Българският Народ кой ще му даде трибуна, кой, ако не нашата медийна група? Само в страницата Само за Истински Българи за по-малко от два дни над един милион България показаха съпричастност !

Истината е, че България и Русия са два братски народа и няма сила, която да ги раздели, няма тояга, която да ни сломи и нищо, че се намираме под окупация! Сърцата ни и любовта ни са неразривно свързани !
Всички ние скърбим за този нечовешки акт на тероризмът в Санкт Петербург!
Над 75% от населението на България е с ясни изразени симпатии към Русия и тези хора всички по един или друг начин показаха своята съпричастност към случилото се !

Кой свещ е запалил, кой молитва е казал, не една литургия беше направена от Българската църква в различни населени места !
Нямаше църква, нямаше град или село където да не се казаха думите БОГ ДА ПРОСТИ НА ДУШИТЕ ИМ ! Нямаше населено място без запалена свещ с думите МИР НА ДУШИТЕ ИМ !

Такава е истината !

Само за Истински Българи

Само за Истински Българи

Ние от „Медия Мост България“ и Булпресс, и от името на всички, които помагаха за събирането на имената и в кампанията за изказването на съболезнованията в поименна форма! Благодарим Ви !

Българският народ за пореден път доказа, че е състрадателен и миролюбив и че обича Руският !
Човещината не може да бъде изтръгната от сърцата ни и ние сме народ, който е признателен на Русия и помним историята си !

Над милион българи скърбят с Русия

Бога да прости на душите на невинно загиналите в Санкт Петербург и ако в Русия казват „С нами Бога“ ние казваме Господ Бог да Ви помага ! Лека им пръст и светла им памет на загиналите!
Амин!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!