МИРА БАДЖЕВА: «ПОЛИТИЧЕСКОТО БЕЗДАРИЕ Е ГЛОБАЛЕН БИЧ, НО У НАС Е ПОВЕЧЕ ОТ БЕДСТВИЕ»

МИРА БАДЖЕВА: «ПОЛИТИЧЕСКОТО БЕЗДАРИЕ Е ГЛОБАЛЕН БИЧ, НО У НАС Е ПОВЕЧЕ ОТ БЕДСТВИЕ»
По политическа тъпота Валери Симеонов може да се сравнява само с Цветан Цветанов. Това написа в социалните мрежи журналистката Мира Баджева. Ето нейният коментар без редакторска намеса:

Доскоро смятах, че няма тукашен политик, който да надмине «мащаба» му. Е, има. Симеонов — с типичния си самодоволен тарикатлък на случайно попаднал в «голямата игра» — си мисли, че ще изиграе всички и ще напомпа егати мускулестия имидж, ако формира правителство.

Борисов — с типичния си женски рефлекс да се прави на умряла лисица, когато трябва — оставя завалията Симеонов да си мисли, че ще засвири по неговата партитура. Пуска го с «коварство и любов» по пързалката, за да му гледа сеира много скоро.

 

И за да измести най-после вниманието, изискванията и негативите от себе си (което ще му даде шанс за връщане) — така удобно му вдигат топката, че просто не е истина колко са прости.

 

Ако редовно правителство вземе, че мине в парламента (благодарение на реформаторите и прочее отломки, които се разделят форевър с депутатството, плюс малко гювеч от ГЕРБ), на патриотите скоро ще им падне и ерекцията за власт, и перспективата за растеж, изобщо всичко ще им падне. Ще ги бият като маче о дирек на всеки ъгъл, а накрая хората ще ги прогонят с камъни.

 

И други светкавично ще се настанят на опразненото от тях място, защото Симеонов няма нотариален акт за националистическата ниша, а край терена вече загряват антисистемни играчи, които могат да се превърнат в герои точно за една нощ.

 

Политическото бездарие е глобален бич, но у нас е повече от бедствие — защото не е инцидент, а орис. И аз като Борисов ще се облегна спокойно назад да гледам мача, ама на кого му се гледа чак толкова пък бездарен мач?!

Източник: bgr.news-front.info

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!