Мистерия! Путин изчезна! Всички търсят руския президент!

Мистерия! Путин изчезна! Всички търсят руския президент!

Къде е руският президент Владимир Путин?

Това е най-задаваният от информационни агенции и медии въпрос през последната седмица.От офиса на руския президент отмениха редица негови визити за тази седмица. За последно руският президент е видян на събрание във Финландия, припомня bTV.

Според руската телевиция „ЕрБиСи”, Путин е отменил среща за туризма в Алтай на 5 юли, като е отложена за „неопределен период от време”. При опит от телевизията да разберат каква е причината за отсъствието на държавния глава, неговият асистент съобщи, че Путин е заминал за чужбина и ще се върне в понеделник.

До края на седмицата руският президент е отменил още три свои появи, като това предизвика спекулации каква точно е причината за неговото отсъствие.

Според прессекретарят на Путин Дмитрий Песков, руският президент е зает с международни въпроси. „Нищо не е анулирано. Постоянно се работи по най-различни събития с участието на президента и негови посещения”, допълва Песков.

При последното изчезване на руския президент през март 2015 г. се появиха редица теории какво точно се е случило с него. Тогава предположенията варираха от това, че е умрял или свален от властта, до възстановяване от тайна пластична операция.
Източник: blitz.bg/

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!