Нинова и кметове от левицата обсъдиха социалните проблеми пред общините

Корнелия Нинова : 54 жалби срещу Гуцанов са изпратени до ръководството на БСП
Направена бе организация за взаимодействие с парламентарната група

Председателят на БСП Корнелия Нинова проведе серия от работни срещи с новоизбрани кметове от партията и такива, подкрепени от левицата, във връзка с най-спешните за решаване социални проблеми в общините.

По време на разговорите бяха обсъдени състоянието на общините, в които те са избрани за кметове, неотложни за решаване въпроси и проектната им готовност. Разисквани бяха и въпроси, които изискват взаимодействие с парламентарната група, като бе направена и координацията с народните представители, които да подпомагат разрешаването на местни проблеми.

“Част от проблемите се повтарят в много общини, което прави разрешаването им въпрос от национално, не само от регионално значение”, обобщи Нинова. В тази връзка тя се ангажира, че парламентарната група ще ги постави на дневен ред в парламента.

В проведелите се вчера и днес срещи участваха: кметът на Перник Станислав Владимиров; на Благоевград – Румен Томов; на Созопол – Тихомир Янакиев; на Пещера – Йордан Младенов; на Нови Пазар – Георги Георгиев; на Добричка – Соня Георгиева; на Първомай – Николай Митков; на Златица – Стоян Генов; на Чавдар – Георги Даулов; на Струмяни – Емил Илиев; на Никопол – Ивелин Савов; на Златарица – Михаил Ганев. Работните срещи с кметове ще продължат и през следващите дни.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!