Нинова назова окончателното си условие за дебат с Борисов!

Нинова назова окончателното си условие за дебат с Борисов!
Държа на личен дебат очи в очи, и втори отделен на нашите екипи, които да защитят програмата.

Това каза лидерът на БСП и водач на листата на „БСП за България“ в 25-и МИР София град Корнелия Нинова във връзка с дебата между нея и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде „Фокус“.

„Продължавам да държа на личен дебат с г-н Борисов и не смятам, че това е повод да правим махленски свади. Това единствeно е повод да се отнесем към правенето на политика и към един лидерски дебат“, заяви Корнелия Нинова.

Тя обърна внимание, че това се прави в цял свят. По думите й напоследък кандидати и за президенти, и за премиери в света се изправят един срещу друг и представят не махленското си виждане за себе си, а визията си как ще развиват държавата, ако спечелят изборите.

„Предлагам това да се случи пред всички медии. Всички сте ни еднакво скъпи и не приемаме да бъде в една медия, избрана от един от нас. Трябва да има равни правила и условия за всички, включително и за медиите в България“, допълни лидерът на БСП.
Източник: blitz.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!