Нинова пак жегна Борисов: Съвсем се оплетоха в тезите си за служебния кабинет и ревизията му!

Нинова пак жегна Борисов: Съвсем се оплетоха в тезите си за служебния кабинет и ревизията му!
От ГЕРБ съвсем се оплетоха в тезите си за служебния кабинет и ревизията му. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция във връзка с ревизията, която служебният кабинет извърши на правителството „Борисов 2“.

Нинова припомни, че Бойко Борисов при приемането и предаването на властта сам е поискал тази ревизия, а служебният премиер му я е обещал.

„ГЕРБ съвсем се оплетоха в тезите си. Един ден казват, че това е правителството на БСП и обслужва БСП в кампанията“, заяви Нинова, цитирана от „Фокус“. Тя обърна внимание, че Бойко Борисов днес е казал, че служебното правителство не е показало да е имало никакви нарушения, не е извадило никакви далавери и престъпления и според него това не означава, че обслужва БСП.

„Първо при тях да се разберат какво твърдят“, каза Нинова и заяви, че БСП няма отношение към избора на министрите в служебния кабинет.

„Не даваме никакви поръчки на служебни министри“, посочи Нинова и заяви, че БСП иска да се знае истината и затова са поискали ревизия на дълга.
Източник: blitz.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!