Нинова с контрапредложение за Борисов: Дебатът да е пред всички медии

Нинова с контрапредложение за Борисов: Дебатът да е пред всички медии
Председателят на БСП Корнелия Нинова предлага дебат – пряк двубой с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов

Лидерът на социалистическата партия приема с уважение поканите на всички водещи медии и затова предлага дебатът да бъде на неутрална територия и да бъде отразен от всички медии, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Както БЛИЦ съобщи, по-рано днес лидерът на социалистите Корнелия Нинова хвърли ръкавицата към основния си опонент и председател на ГЕРБ Бойко Борисов. „Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов. Отдавна чакам да се разберем като мъже“, заяви лидерът на БСП.

Борисов й отговори през медиите, че с жени трудно се надговаря и сеир на хората не иска да прави. „Да се явим с екипите. Да си извадят министрите, сядаме тема по тема и казваме който каквото има да казва, а народът ще си избере”, заяви той.

Часове по-късно от пресцентъра на партията съобщиха, че Борисов е приел поканата на Нинова и ще участва, заедно с екипа, изготвил програмата на партията, в предизборен дебат срещу БСП. „Дебатът ще се проведе на 28.02.2017 г. (вторник) от 19:30 часа. Нова телевизия бе първата медия, изпратила официална покана за дебат. Ще приемем същия формат и в Би Ти Ви“, съобщиха още от ГЕРБ.
Източник:  blitz.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!