Пагоните на ГЕРБА

 Пагоните на ГЕРБА

„Чичовото“ не признава нито Началника на отбраната, нито Министъра на отбраната

В карловската бригада се подвизава един мъж „под чехъл“, който, за съжаление, е и неин началник. Той е лично протеже на Началника на отбраната К. Попов и на бившия Министър на отбраната Аню Ангелов, който е и негов чичо. Това е генерал Груди Ангелов, от миналата година, веднага след встъпването в длъжност на К. Попов, вече и бригаден генерал.

Та, племеникът на Аню „Ньойски“, заявявайки непрекъснато, че Началникът на отбраната стои зад гърба му и двамата са в много близки взаимоотношения, е решил да се саморазправи с цивилните служители в състава на бригадата, с цел да назначи верни на ГЕРБ хора. Списъкът с тези лица му е предоставен от психоложката към бригадата – майор Павлина Тошева. Явно, „офицерът“ Тошева е забравила, че законът забранява членството в партии и, най-малкото, прокарване на партийни интереси (на ГЕРБ) във формированията на Министерство на отбраната.

Тези действия на генерал Груди А. се потвърждават от негово изявление пред целия щаб по отношение на главната си психоложка майор Павлина Тошева. Без да се притеснява от присъстващите (главно мъже), пред всички той се обръща към нея с думите: „Сутрин е слънцето и след това си ти“. Явно трябва да се обръща повече внимание на психо-партийката Тошева. След нейното идване в бригадата, тя се постара да съсипе „по ГЕРБ-ерски“ всичко, което беше създадено и изградено по времето на генерал Шивиков:

  1. Закри залата за народни танци в Карлово;
  2. Под нейно въздействие бе издадена заповед за свирене на духовия оркестър по време на обяд в столовата;
  3. Рязко бе снижена бойната подготовка, на база мотивацията на военнослужещите (по думи на висши офицери от Щаба на бригадата);
  4. Със своята самоувереност и безпринципност, генерал Груди А. създаде условия всички в бригадата да работят под стрес и да са непрекъснато притеснени и неуверени.

Сега вместо да се занимава с функционалните си задължения, мадам Сънрайз (изгрев) се рови из документите да търси причини да уволни съвестните хора в бригадата.

За всичко написано има изпратени писма до Министъра на отбраната, Началника на отбраната и Инспектората към МО, но досега ни вест, ни кост.

Междувременно, жители на Карлово имат намерение в началото на следващата седмица да затворят европейски път Е871, в знак на подкрепа към своите съграждани, работещи в бригадата и да организират граждански неподчинения пред Щаба на отбраната в София.
Източник: spravedlivostrpg.com/

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!