Преди минути Илияна Йотова разби френските представи на Борисов!

Преди минути Илияна Йотова разби френските представи на Борисов!


Вижте какво публикува преди минути на страницата си във Фейсук Илияна Йотова!
Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

Промени в избирателната система трябват. Доказателство са и събитията след президентските #избори – задкулисни договорки, политически сметки, страх от загубата на властта. Повече от месец държавата спря да работи в очакване на решение за или против нови избори. Ето това хората искат да се промени. Новите изборни правила не могат да бъдат нито френски, нито немски, а български. Винаги, когато сме копирали чужди системи, сме бъркали.
Boyko Borissov говори за френската система, но и тя не е 100% с абсолютно мнозинство на два тура. На втория тур могат да отидат повече от двама кандидати, стига да са преминали 12,8%. Освен това #Франция е президентска република. Правенето на политика на инат обикновено се заплаща скъпо.

 

Ние от bulpress.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).Илияна Йотова

Ние от bulpress.info ще допълним, че Борисов яхна вълната на Референдума, макар това да бе наказателен вот срещу неговите политики !
Кората искат промяна и бе точно и категорично казано как !
Стига с тези подмени, стига с тези изкривявания на всичко свързано с Референдумът!
То не бяха сваляне на въпроси, то не бяха инструктажи на електоралната маса на ГЕРБ да не гласуват на референдума и сега ние подкрепяме, ама не точно !
Истина е, че Мая Манолова и инициативният комитет на Слави Трифонов внесоха закон и той трябва да се гласува, това е ! Законът трябва да бъде Български и съответстващ на нашето законодателство, защото ние сме парламентарна република, а не президентска, господин Борисов !

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!