Пресконференция на Корнелия Нинова + ВИДЕО

Пресконференция на Корнелия Нинова + ВИДЕО


Вижте думите на Корнелия Нинова за организиран трафик по високите етажи на властта !
Корнелия Нинова: „Обръщам внимание, на свидетелските показания за трафик днес. Трафик, организиран и платен, покровителстван от високите етажи на властта днес, за които говори свидетелят във филма на Elena Yoncheva (б.р. може да го гледате тук – https://goo.gl/vawLNi). Що се отнася до самото изграждане, то оценката трябва да бъде обективна – кой, какво е направил, как го е направил.

Но, организиран трафик на хора, покровителствани от високите етажи на властта, е нещо много страшно. И няма да им позволим с това връщане назад, пак да отклонят темата от това, което днес се случва на границата между #България и #Турция. Защото освен заплаха за националната сигурност, това вече е сериозно престъпление.

Поименно, кои са участвали в групировките, ще произнесем на един по-късен етап, може и в разговорите с другите политически сили, които ги каним на разговори по тея теми. Ще направим график, ще Ви информираме, няма скрито покрито,тия разговори ще ги направим. Може там да си разменим мнения – кой, кой е бил в прехода, и какъв е днес.

Освен на този конгрес, последния, на който бяхте гости, на предишния, #БСП е приела позиция за прехода, оценка на прехода. Между другото единствената партия сме, която го е направила. Не сега, защото #ГЕРБ са се сетили за приватизацията.
Направили сме го назад във времето, на конгрес и в тази позиция сме единствената партия, която е казала: „ Да. И ние сме направили грешки в прехода.“ Някой друг да сте чули да е произнесъл това – не. Нашето действие сега, не е действие, защото те казали това или онова.

От година и нещо, от както сме направили тази оценка на прехода, ние ще Ви раздадем този материал, там има оценка за приватизация, за концесии, за групировки, за всичко. Ние поставяме тази тема. Така че, действията ни сега, просто не са изсмукани от някъде, или не са отговор на – ти това, ние онова. За нас това е принципна позиция. Този преход, нанесе щети на икономики, ограби хора през приватизация, през концесии и т.н., и ние искаме да се сложи край на това. Не е позиция от днес“.

Трафик, организиран и платен, покровителстван от високите етаж…

Корнелия Нинова: "Обръщам внимание, на свидетелските показания за трафик днес. Трафик, организиран и платен, покровителстван от високите етажи на властта днес, за които говори свидетелят във филма на Elena Yoncheva (б.р. може да го гледате тук – https://goo.gl/vawLNi). Що се отнася до самото изграждане, то оценката трябва да бъде обективна – кой, какво е направил, как го е направил. Но, организиран трафик на хора, покровителствани от високите етажи на властта, е нещо много страшно. И няма да им позволим с това връщане назад, пак да отклонят темата от това, което днес се случва на границата между #България и #Турция. Защото освен заплаха за националната сигурност, това вече е сериозно престъпление. Поименно, кои са участвали в групировките, ще произнесем на един по-късен етап, може и в разговорите с другите политически сили, които ги каним на разговори по тея теми. Ще направим график, ще Ви информираме, няма скрито покрито,тия разговори ще ги направим. Може там да си разменим мнения – кой, кой е бил в прехода, и какъв е днес.Освен на този конгрес, последния, на който бяхте гости, на предишния, #БСП е приела позиция за прехода, оценка на прехода. Между другото единствената партия сме, която го е направила. Не сега, защото #ГЕРБ са се сетили за приватизацията. Направили сме го назад във времето, на конгрес и в тази позиция сме единствената партия, която е казала: „ Да. И ние сме направили грешки в прехода.“ Някой друг да сте чули да е произнесъл това – не. Нашето действие сега, не е действие, защото те казали това или онова. От година и нещо, от както сме направили тази оценка на прехода, ние ще Ви раздадем този материал, там има оценка за приватизация, за концесии, за групировки, за всичко. Ние поставяме тази тема. Така че, действията ни сега, просто не са изсмукани от някъде, или не са отговор на – ти това, ние онова. За нас това е принципна позиция. Този преход, нанесе щети на икономики, ограби хора през приватизация, през концесии и т.н., и ние искаме да се сложи край на това. Не е позиция от днес".

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в 14 ноември 2017 г.

Ние от БУЛПРЕСС публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!