Разтърсваща изповед! Мая Манолова разказа как е пропаднала сватбата й и не успяла да види Париж

Разтърсваща изповед! Мая Манолова разказа как е пропаднала сватбата й и не успяла да види Париж

Омбудсманът и бивш депутат от БСП Мая Манолова проговори откровено за заболяването си, което я извади за няколко месеца минала година от политическия живот. Тя изрази съжаление, че не е взела превантивни мерки и не се е изследвала навреме за рак на гърдата.„Не знам защо, но когато в Кюстендил организирах безплатни прегледи за рак на гърдата на 1000 жени, аз не се прегледах. Отнема само 10 минути. Така е било писано”, каза Манолова пред Нова телевизия. „Приемам го като съдба”, добави тя.

По думите й, диагнозата я накарала да промени коренно живота си. Тогава тя взела решение да излезе от активната политика.

Манолова сподели още, че получила голяма подкрепа от дъщеря си Ралица и мъжа до нея – депутата от БСП Ангел Найденов. „Ако не бяха те двамата, не знам как щях да мина през това и щях да се преборя. Дъщеря ми заряза всичко. Ангел също. Двамата бяха направили някаква уговорка да не ми показват нищо”, каза тя.

„Не успяхме да се оженим. Не можах да отида и до Париж, където никога не съм била”, каза още Манолова. Ангел Найденов я окуражавал с думите: „Аз съм сигурен, че на теб нищо лошо не може да ти се случи”.

Бившата депутатка сподели, че в трудния момент много й помогнала вярата. „Това беше знак от Господ, че трябва да се променя. Обещах в черквата, че ако се оправя, ще работя за доброто на хората”, разкри Манолова. Тя добави, че с Ангел Найденов имат намерение да сключат брак, но не бързат.

Източник: blitz.bg/

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!