Рок концерта отшумя

Рок концерта отшумя


Рок концерта отшумя и поляната е вече празна!
Тази година рекорден брой социалисти посетиха Бузлуджа!
Горан Брегович и неговият „Оркестър за сватби и погребения“ бяха акцента в забавната програма тази година на събитието, чиито специални гости бяха млади социалисти от Словения, Сърбия, Черна гора и Румъния както и от Америка, Англия, Албания и други държави !

Млади социалисти озариха душите на другарките и другарите като има приемственост – закърмени с левите идеи на Социализмът!
Социализмът е състояние на духът – агрегатно състояние, което бе нажежено до ярко червено от организаторите на това традиционно събитие !

Организацията на най-високо ниво и се вижда промяната и новата визия за която се говори!

Корнелия Нинова с пламенна реч възпали гневният дух на всички когато се заговори за реалната обстановка в страната ни!
Ние сме смели хора, каза тя, държавата ни се управлява от шайка, която открадна България!

Нинова назова истината за свободата на словото и за репресиите върху всеки, който има смелостта да критикува управляващите!
Вижте думите на лидерката на БСП и посланието и към целият Българският народ! Рок концерта отшумя, но репресиите и безчинствата са засилени от шайката управляващите!

Ние няма да се спрем да критикуваме и да показваме истината, защото истината може да бъде само една, а другото е гледна точка и фалшиви новини!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!