Сергей Станишев е затворена страница от лексикона на БСП

Сергей Станишев е затворена страница от лексикона на БСП


Станишев е затворена глава в лексикона на БСП! Днешният анализ след последните събития в БСП показва, че Сергей е затворена страница!
След като услужливо на него и на други им бяха предоставени трибуните на ГЕРБ!

След като той се покая пред хората ние не видяхме отговор по медиите!
Официалната позиция на БСП е видимо игнориране и очевадно е, че те не влязоха в обяснителен режим и никой не го коментира, никой не му отговори дори и Йончева, никой!

Пълно безразличие от Столетницата!
Ето така се прави когато един политик загуби той отива на бунището на историята!

Не му се предостави шанс дори да се оттегли с чест и достойнство, не му се даде и нотка възможност да отсрами името на България пред ПЕС! Има една стара общинарска поговорка „помни хората по пътят си нагоре, защото на връщане пак тях ще срещнеш“!

И така е в живота – „на каквото си постелем, на това и сядаме“! Спомняме си как някога Станишев отстрани Корнелия Нинова, а днес неофициално и той е в изолация !
БСП е безкомпромисна партия, която стриктно следва принципите в политиката и Станишев било той и бивш премиер, било той и бивш председател на столетницата не прави изключение от правилата на играта !

Има една приказка: „Не е нужно да си важен, важно е да си нужен”! С отиването си в ПЕС Сергей Станишев изостави всички от неговият отбор и партия на които той бе нужен, а те се научиха да оцеляват без него като сега те му го показаха и сега трябва той да се научи да оцелява без тях !

Елена Йончева като ръжен в ръцете на опозицията обаче сега ще и се наложи да оцелява и тя на чужд терен там където Сергей е силен и не е изключен реваншизъм като най-вероятно я чакат нови премеждия и оскверняване на името и подлагане на съмнение на авторитетът и и куп премеждия !

Европа не е Позитано и там жокер „обади се на приятел“ няма, а там тя ще е сама като на бойното поле, което тя отразяваше смело в репортажите си !
БСП е наистина обновена и някой кръгове трябва или да запрятат ръкави или и Корнелия трябва да им обясни, че трябва да им светнат лампичките и да си почистят къщичките!

Корнелия Нинова и нейният екип доказаха, че могат да печелят избирателни битки, сега и вътрешно партийни такива, но сега им предстой битката за Евродепутатите, а тази битка не като другите и залогът е голям !
Сергей Станишев намекна, че залогът е главата на Нинова и когато и отвън, и отвътре се работи против нея само Господ Бог може да и помогне!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!