Социалистите в Димитровград отбелязаха 100 години от създаването на партийната си организация

Социалистите в Димитровград отбелязаха 100 години от създаването на партийната си организация
С тъжествено честване,  в Димитровград бяха отбелязани 100 години от създаването на партийната организация.

Гости на юбилея бяха членът на ИБ на НС на БСП Драгомир Стойнев, народните представители Виолета Желева и Никола Динков, Ангел Найденов – член на НС на БСП, бивш председател на партийната структура и кмет на Димитровград,

представители на ръководствата на партийните структури от област Хасково. В словата на гостите по повод юбилея прозвуча увереност, че БСП в Димитровград има бъдеще, че предстоят още победи.

Поздравителен адрес от името на  НС на БСП, парламентарната група и от свое име отправи Корнелия Нинова. В рамките на тръжественото честване бе представена историята на организацията от далечната 1918г. и събирането на двадесетте ентусиасти с леви идеи от с. Раковски- част от днешен Димитровград.

В приветствието си към своите съграждани народният представител Виолета Желева подчерта, че  само  социалистите, могат да се гордеят с такава дълголетна история.

„А това, че всички ние сме днес тук, е доказателство, че успяваме да преодоляваме предизвикателствата и сме готови да посрещнем бъдещето. Мнозина искат нас да ни няма, но това няма как да се случи, защото имаме здрави корени и винаги сме отстоявали принципите на социалната политика.“- добави още тя.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!