Станислав Владимиров: Вотът на недоверие е тест към всички, които се заявяват като опозиция

Станислав Владимиров: Вотът на недоверие е тест към всички, които се заявяват като опозиция
Станислав Владимиров: Корупцията е най-големият бич за нашето общество

„Вотът на недоверие към правителството е тест към всички политически сили, които се заявяват като опозиция.

За тези 6 месеца управление и Воля, и ДПС, във важни гласувания, подкрепиха управляващото мнозинство.”

Това заяви народният представител от „БСП за България” Станислав Владимиров по БНТ. По думите му след разговорите с тези политически сили ще се прецени в кой сектор да бъде поискан вот на недоверие.

„Коруцията е най-големият бич за нашето общество. Няма изследване или доклад, свързан с корупцията от ЕК, в който България да не се посочва като най-корумпираната държава в Европа”, заяви Владимиров.

„От години управлява ГЕРБ и няма как те да не носят отговорност и вина за несправянето с корупцията”, подчерта Владимиров.

Според него предложението им да се създаде орган, който механично да събира други, няма да реши проблемите с корупцията.

По думите му, когато такъв орган се избира от управляващите, както те сега предлагат, които преразпределят и средствата в държавата, то този орган, избран от тях, едва ли ще има сили да я контролира.

Станислав Владимиров каза също, че друг проблемен сектор е здравеопазването. „Ние сме най-болната нация в Европа. Получаваме най-лошата помощ.

Изчезват болници, не само в малки общини, а и в областните ни центрове. Почти няма болници в Родопите”, посочи Владимиров.

Според него е нужна промяна в модела на здравеопазване и ако той не се промени, отново ще има смяна на министри в здравеопазването.

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

Коруцията е най-големият бич за нашето общество

„Вотът на недоверие към правителството е тест към всички политически сили, които се заявяват като опозиция. За тези 6 месеца управление и #Воля, и# ДПС, във важни гласувания, подкрепиха управляващото мнозинство.” Това заяви народният представител от #БСПзаБългария Станислав Владимиров в "Денят започва", сутрешен блок, БНТ1. По думите му след разговорите с тези политически сили ще се прецени в кой сектор да бъде поискан вот на недоверие. „Коруцията е най-големият бич за нашето общество. Няма изследване или доклад, свързан с корупцията от #ЕК, в който България да не се посочва като най-корумпираната държава в #Европа”, заяви Владимиров.„От години управлява #ГЕРБ и няма как те да не носят отговорност и вина за несправянето с корупцията”, подчерта Владимиров. Според него предложението им да се създаде орган, който механично да събира други, няма да реши проблемите с корупцията. По думите му, когато такъв орган се избира от управляващите, както те сега предлагат, които преразпределят и средствата в държавата, то този орган, избран от тях, едва ли ще има сили да я контролира.Цялото участие на Станислав Владимиров гледайте тук – https://goo.gl/joc5Z3

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в 5 ноември 2017 г.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!