Страхотен екшън в Европарламента! Марин льо Пен разпердушини Меркел и Оланд по невиждан начин (ВИДЕО)

Страхотен екшън в Европарламента! Марин льо Пен разпердушини Меркел и Оланд по невиждан начин (ВИДЕО)
Марин льо Пен избухна в Европарламента и каза директно в лицата на Меркел и Оланд неща, които никой в новата европолитика не помни да са казвани като освен това думите й бяха посрещнати с аплодисменти в залата, съобщава aftershock.news

„Благодаря Ви, Меркел, че дойдохте тук заедно със своя вицеканцлер – администратор на провинция Франция. Вие се явихте на тази сесия заради една много проста причина – вашият Европейски съюз  колабира, опитвайки се да се спаси от гибел с помощта на шантаж, заплахи и унижения. Вашият модел е свързан с това да служите на САЩ, да танцувате по свирката на банкерите, нечестната конкуренция, шпионирането на гражданите и тяхното разорение, допълни Марин льо Пен.

Аз представлявам друг модел, основан на независимост, многополярност на света, протекционизъм и пълното спиране на масовата миграция.

Някой вероятно ще каже, че аз съм анти-Меркел? Така е, и това е чест за мен! Мадам, аз вас не ви признавам! Немските интереси не оправдават васализацията на останалата част от Европа.

И аз тук съм в качеството си на глас от другата, свободна Европа, на тези европейци, които обърнаха гърба си спрямо ЕС, защото те се нуждаят от нации, а не от ЕС. Оланд, аз съм гласът на тези французи, които обърнаха гърба си към теб, точно както отхвърлиха Саркози малко по-рано, защото бяха предадени от Франция.
Превод и редакция: БЛИЦ
Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!