По-твърда от кинжал и по-мечтана от роза !

По-твърда от кинжал и по-мечтана от роза !


По-твърда от кинжал и по-мечтана от роза !
Нинова с поредна победа над ГЕРБ!
Корнелия, лидерката на oпозицията, твърдо застана в парламента и поиска Бойко Борисов да даде отговори за това и бе отнета думатa от Главчев, вече бившият председател на Народното Събрание!

Така Нинова не получи отговор от Бойко Методиев Борисов, но и Главчев вече няма да отнема думата на никого !
Днес Димитър Главчев подаде оставка като председател на Народното Събрание!

Това обяви той от парламентарната трибуна в декларация от името на група. „Току-що внесох в деловодството на Народното Събрание своята оставка“, каза той! Корнелия Нинова спечели поредната битка срещу управляващата коалиция! Първо Делян Добрев подаде оставка, а сега и Главчев, но да не забравим и министъра на здравеопазването и други оставки имаше от ГЕРБ като така гърмят панцерите на Бойко Борисов от високото напрежение на създадено от Корнелия Нинова !

Това е един сценарий, който се повтаря всеки път преди Борисов да си отиде ! Гърмят бушони и накрая той подава оставка, а после с манипулиране на вота се връща във властта пак и отново, но този път нито Борисов ще подаде оставка, нито пък ще се върне във властта, защото хората не са прости и осъзнаха, че докато ГЕРБ са във властта България ще потъва в блатото на бедността !

И след като заговориха за ревизия на приватизацията време е да се заговори за ревизия на последните 11 години време и Борисов да бъде проверяван не както Цветанов за апартаментите, а както трябва !
„И така да му мислят тези, който ще ги проверяват за Първи път“, каза Корнелия Нинова ! По-твърда от кинжал и по-мечтана от роза!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!