Теодора Халачева откри новата учебна година в СУ „Черноризец Храбър”

Теодора Халачева откри новата учебна година в СУ „Черноризец Храбър”
„С радост Ви честитя първия учебен ден и предстоящата учебна година! Нека тя бъде смислена, успешна и полезна за всички Ви!”, каза в приветствието си към ученици, преподаватели и родители народният представител Теодора Халачева.

Те бе специален гост на тържествeната церемония за първия учебен ден в СУ „Черноризец Храбър”.

„На добър час на Вас, първокласници, които днес пристъпвате прага на този храм.

Помнете, че в него фигурата на учителя е свещена!”, обърна се Халачева към най-малките и най-нетърпеливите ученици. На учителите пожела сили в просветителската мисия, удовлетворение от постигнатото и достойна оценка за свършеното.

„Приемете искреното ми възхищения към Вашите труд и усилия да водите, да развивате и да отглеждате бъдещето”, каза на учителски колектив пловдивската депутатка от БСП.

На директорката на училището тя пожела да бъде здрава, все така последователна и упорита в стремежа да развива преподавателския състав, да мотивирате учениците в образователния процес и да издига авторитете на СУ „Черноризец Храбър” като перспективно и успешно учебно заведение в град Пловдив.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!