Цветя и венци пред ПАРАКЛИС НА ГЕРОИТЕ ОТ ПЛЕВЕН в Москва +СНИМКИ+ВИДЕО

Цветя и венци пред ПАРАКЛИС НА ГЕРОИТЕ ОТ ПЛЕВЕН в Москва +СНИМКИ+ВИДЕО


Празникът в Москва, Русия започва с поднасяне на цветя и венци пред Паметника – ПАРАКЛИС НА ГЕРОИТЕ ОТ ПЛЕВЕН в Москва.
Празника почетоха Българската общност в Москва и Българската православна църква, много български студенти и руски граждани, длъжностни лица както от руска така и от българска страна. С празнична литургия за упокой на загиналите по време на Руско-турската война в църквата като бе споменат и свети Александър Невски !ПАРАКЛИС НА ГЕРОИТЕ ОТ ПЛЕВЕН в Москва България и Русия са неразривно свързани два народа с общи корени, език, духовна принадлежност, с обща история и минало ! От нас зависи да бъдем и с общо бъдеще, защото каквото посеем това и ще пожънем, а на земята полята с руска кръв за нашата свобода не бива да сеем раздор и разединение !

ПАРАКЛИС НА ГЕРОИТЕ ОТ ПЛЕВЕН в Москва

Ние сме два братски славянски народа, които са имали силна връзка от векове, а днес по-малкият брат наречен България някак си не полага нужните усилия да запази тази дружба !
Скъпи съотечественици, време е да измием позора, който някой политици нанесоха на тази братска любов, време е да положим и ние венци на братските могили и паметници и да покажем нужното уважение и почит към героите отдали животът си за да я има България днес!

ПАРАКЛИС НА ГЕРОИТЕ ОТ ПЛЕВЕН в Москва

От тържественото събитие „Медиа Мост България“ и „Булпресс“ от Москва, Русия Борис Анзов Ние от медийната група на Булпресс и “ Медиа Мост България “ в лицето на Борис Анзов поднасяме едно голямо СПОСИБО !

Цветя и венци пред ПАРАКЛИС НА ГЕРОИТЕ ОТ ПЛЕВЕН в Москва

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!